- Kapasite
Sayısı2 Kişi - Oda
Sayısı1+1 - Banyo
Sayısı1 - Yüzme
HavuzuÖzel
- İlan No:KAV522
- Metrekare200
- KlimaVar
- İnternetVar
- Otopark1 Araçlık
- Çocuk HavuzuYok
- Min. Kiralama7 Gece
2021 FİYATLARI GÜNCELLENMİŞTİR VİLLANIN SAĞ TARAFINDA SORGULA KISMINDAN 2021 İÇİN REZERVASYON YAPTIRABİLRİSİNİZ.
5 GECE VE ALTI KİRALAMALARDA EKSTRA (300 TL İLE 750 TL ) ARASI VİLLAYA GÖRE TEMİZLİK ÜCRETİ ALINMAKTADIR.

Önemli Not: Yukarıda gördüğünüz haftalık fiyatlar ulusal bayramlar, dini bayramlar ve ramazan ayı gibi dönemlerde artış veya azalış gösterebilir. Gecelik kiralama fiyatlarını detaylı olarak takvim üzerinde görmek için lütfen yandaki takvime yada buraya tıklayınız...
Kalkan Kördere mevkiinde bulunan bu lüks balayı villamız kapalı havuzlu, saunalı ve türk hamamlı olup tek yatak odasından oluşmaktadır. Muhteşem manzarası ile Kalkan'a adeta kuşbakışı bir konumda olan villamız, yukarıda sayılı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Villamızda ayrıca kış dönemleri için yerden ısıtma mevcuttur. Villamızın alt katında bulunan kanepede ek olarak küçük bir çocuk yatabilir. Alt katta ortak kullanım bir wc vardır. Ayrıca bebek yatağı ve mama sandalyesi temin edilir.
Konumu ile Kalkan şehir merkezine yakın olması sebebi ile hava sıcaklığı konusunda avantajlı bir konuma sahiptir. Özel kapalı otoparkı, internet bağlantısı mevcuttur. Villa içinde sadece size özel sauna ve kese keyfi yapabileceğiniz türk hamamı ve göbek taşı vardır. Muhteşem manzarası ile hem şehir merkezine yakın hem de doğa içinde bir villadır. Çevresindeki villa ve evlerden görünmemesi için özel önlemler alınmıştır. Meraklı gözlerden uzak tatil yapabileceğiniz ayrıcalıklı bir villadır.
Villamızda bulunan İç havuzumuzun ısıtmalı olması ayrı bir keyif sunacaktır. havzu ısıstma sistemi maksimum 29 derece ısı sağlamaktadır kış dönemlerinde ekstra ısıtma ücreti (450 TL) alınmaktadır.Isıtma isteyen konuklarımız gelmeden 2 gün önce arayıp bildirirler ise seviniriz. .
Dış mimarisi ve iç mimarisi ile balayı çiftlerimiz için hizmete sunulan villamız, farklı ve modern mimarisi ile artık hizmete açılmıştır. Günlük alışverişleriniz için en yakın market, camii yaklaşık 1 km mesafededir. Kalkan şehir merkezine yaklaşık 3 km mesafede olup ulaşım için araç mutlaka gereklidir.Villa içinde ihtiyacınız olacak tüm ev gereçleri vardır.Villamız muhafazakar aillelerimiz içinde uygun seçenekte olan bir villadır.Villamızda muhteşem deniz manzarası eşliğinde keyifli bir tatil geçirerek romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.
NOT:Villamız doğa içerisinde konuma sahip olduğu için,villa sahiplerimiz gerekli ilaçlamaları yapmaktadır.Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs..bulunma ihtimali vardır.
NOT:Kalan ödemeler girişte nakit peşin olarak alınmaktadır.

Yüzme Havuzu :Uzunluk > 7 mt | Genişlik > 3 mt | Derinlik > 1.50 mt

- Alarmlı
- Balkon
- Barbekü
- Beyaz Eşya
- Deniz Manzarası
- Doğa Manzarası
- Dubleks
- Duşakabin
- Ebeveyn Banyosu
- Full Eşyalı ve Mobilyalı
- Güneş Enerjili
- Güvenlik Kamerası
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Hidrofor
- İnternet Bağlantısı
- Isıtmalı Havuz
- Kapalı Garaj
- Kapalı Havuz
- Klima
- Otopark
- Özel Yüzme Havuzu
- Sauna
- Su Deposu
- Türk Hamamı
- TV - Uydu Alıcı
- 31Giriş-Çıkış Günleri
- 31Müsait Değil
- 31Ödeme Bekliyor (Kalan süre için üzerine gelin)
- Plaja Uzaklık4 km
- Merkeze Uzaklık4 km
- Markete Uzaklık1 km
- Sağlık Merkezi Uzaklık4 km
- Durağa Uzaklık3 km
- Restauranta Uzaklık4 km
- Otogara Uzaklık3.5 km
- Minumum Konaklama:
7 Gece
- Giriş - Çıkış Saati:
15:00 - 10:00
- İptal Politikası:
İptal Şartları(İptal Şartları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın)
- Ekstra - Ücretler:
Hasar Depozitosu :750 TLTemizlik :Fiyata DahilElektrik-Su :Fiyata Dahil
- Abdurrahim yılmaz27.11.2020
Balayımız için eşimle tatile geldiğimiz bu güzel villda eksiksiz hersey vardı dolu dolu guzel zamanlar gecirdik etrafın guzel manzarası ve temiz havasıyla Gune basladıgımız guzel bir tatildi ev sahibinin cana yakınlıgına çok tesekkur ederiz hersey cok guzeldi herkese tavsiye ederiz.
- Cihat Yaman28.10.2020
Öncelikle şunu söylemek istiyorum tam aradığınız bir villa herşey her şekilde düşünülmüş sadece konumuna iyi bakmanızı isterim.Çünkü biz karıştırdık. Onun haricinde bayram bey çok anlayışlı ve kibar bir beyfendi. Kendimi evimde yuvamda hissettim.Çözüm odaklı bir beyfendi. Siz de gönlünüzce bir tatil istiyorsanız kesinlikle bu villayı tutmalısınız. Şayet ben her sene bu villaya abone olabilirim . 🤗
- Ercan Pınarcı12.09.2020
Balayı için bu villayı kiraladık ve çok memnun kaldık evde ihtiyaç duyacağınız herşey mevcut yiyecek içecek dışında, hiç birşeyin eksikliğini hissetmeyeceksiniz evde gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz villa konum olarak çok güzel bir yerde manzarası mükemmel güneşin batışını izlemeyi sevenlere tavsiye ediyorum. Fotoğraflardan hiç farkı yok birebir aynı villa sahibi bayram abi çok yardımsever ve güler yüzlü, temizliğe gelince her sabah erkenden havuzu ve bahçesi temizleniyor ne zaman gelip gittiğini anlamıyorsunuz bile bir kez karşılaştık sabah ben erken uyanıyorum diye normal geldiği saatten daha erken gelmeye başladı. Kısacası gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.
- Ensar Aktaş29.08.2020
Balayı için bu villayı bulduk. Ev sahibi Bayram abi çok ilgili ve güler yüzlü. Evde yiyecek dışında her şey mevcut ve ev cok temiz. Korunaklı havuzları çok güzel ve her sabah rahatsız edilmeden bakımı yapılıp temizleniyor. Şehir merkezine yakın, çok sakin ve huzurlu bir tatil villası.
- Ali Temizel11.10.2019
Merkeze çok yakın , manzarası çok iyi ev temiz ve evin içinde ihtiyacınız olan her şey mevcut ve ev sahibi çok ilgili . Her şey için teşekkürler ..
- Erdinç A.24.06.2019
Balayın için bu villayı kiraladık. Çok temiz ev ve yiyecek hariç tüm ihtiyaçlarınız içinde. Havuzu ve terasi hergun temizleniyor sabah saatlerinde, temizlikcinin girdiğini bile anlamiyorsun arka kapiyi kullanıyor. Manzarası muhteşem ve sıcak günlerde bile esiyor serin, ama güneşte görüyor o yüzden güneşlenmek için de ideal. 10 numara 5 yıldız Araba park etme yeri birazcık yokuş aşağı olduğu için, üst tarafta bıraktık, ve 100 metre yürümeyi tercih ettik.
- Betül Yazıcı26.08.2018
Harika bir tatildi.. teşekkür ederiz herşey için, ev sahibi çok ilgili her konuda destek oldu.ev tam korunaklı kesinlikle havuzu görünmüyor, manzara muhteşem.. ve yeni bir ev tertemizdi herkese tavsiye ederim.