Kalkan Kördere Mevkiinde 4 Kişilik Korunaklı Tatil Villası
-
4 Kişilik
-
2 Yatak Odası
-
2 Banyo
- Jakuzi Yok
-
Özel Havuz
İlan Detayları / Açıklamalar
Bu ilan ait Detaylı açıklama ve bilinmesi gereken detaylarKalkan Kördere mevkinde yer alan bu 4 kişilik villa deniz manzarası ve doğa ile iç içe sakin konumuyla öne çıkan özel bir tatil seçeneğidir. Taş mimarisi modern detayları ve korunaklı havuz alanıyla hem küçük aileler hem de daha sakin bir ortam isteyen çiftler için rahat bir kullanım sunar.
Villada 2 yatak odası bulunmaktadır. Birinci odada çift kişilik yatak klima, elbise dolabı saç kurutma makinesi banyo tuvalet ve balkon yer alır. İkinci odada ise iki tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, saç kurutma makinesi, banyo, tuvalet ve balkon bulunmaktadır. Her odada nevresim ve havlu takımları hazır şekilde sunulur.
Villanın salon bölümü ferah ve kullanışlıdır. Oturma grubu, LCD televizyon, uydu alıcısı, ütü masası ve kablosuz internet mevcuttur. Salondan direkt olarak havuz ve bahçe alanına çıkış sağlanması villanın kullanımını daha keyifli hale getirir. Mutfakta buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, mikrodalga, ocak, kettle, ekmek kızartma makinesi, yemek takımı, tencere, tava, çatal bıçak ve temel mutfak gereçleri bulunmaktadır.
Villanın özel havuzu 5 metreye 3 metre ölçülerinde olup 1.55 metre derinliğe sahiptir. Havuz terası yaklaşık yüzde 90 korunaklı olacak şekilde planlanmıştır. Bu yapısı sayesinde muhafazakar tatil isteyen misafirler için daha rahat bir ortam sunar. Yine de korunaklı villalarda tamamen görünmeme garantisi verilemeyeceği unutulmamalıdır.
Geniş bahçe alanında şezlonglar güneş şemsiyesi barbekü yemek masası sandalyeler ve oturma grubu bulunmaktadır. Deniz manzarasına karşı havuz başında vakit geçirmek akşamları bahçede yemek hazırlamak ya da sadece sessiz bir ortamda dinlenmek isteyen misafirler için güzel bir alan sunar.
Villa Kalkan merkeze yaklaşık 2 3 km mesafededir. Market, manav ve günlük ihtiyaçların karşılanabileceği noktalara ise araçla kısa sürede ulaşılabilir. Kördere bölgesi yamaçta yer aldığı için villaya ulaşım sırasında eğimli yollarla karşılaşmak normaldir.
Elektrik, su, internet, mutfak gazı, havuz ve bahçe bakımı ile teknik destek hizmetleri fiyata dahildir. Uçak bileti ekstra temizlik ve kişisel talepler fiyata dahil değildir. Giriş sırasında 2000 TL hasar depozitosu alınır. Konaklama sonunda herhangi bir zarar olmaması durumunda bu ücret iade edilir. 6 geceden kısa konaklamalarda 2000 TL temizlik ücreti uygulanmaktadır.
Kalkan Kördere bölgesinde deniz manzaralı kiralık villa arayan misafirler için bu villa hem konumu hemde korunaklı yapısıyla güçlü bir seçenektir. Villa kiralama planında sakinlik, manzara ve mahremiyet ön plandaysa bu villa doğru alternatiflerden biri olabilir.
Özellikler / Olanaklar
Bu ilana ait tüm özellik ve olanakları aşağıda görebilirsinizHaftalık Fiyatlar
Fiyatlar aşağıdaki Tarih Aralıklarına göre hesaplanmaktadır.Villamız da 6 gece altında olan konaklamalar da 3000 TL Temizlik ücreti eklenmektedir.
Müsaitlik Takvimi
İlanın doluluk durumunu aşağıdaki takvimden takip edebilirsiniz.Lokasyon
Mesafeler yaklaşık olarak hesaplanmıştır. Tam konum rezervasyon sonrası sizlere verilir.- Dalaman Havalanı
- 130 km
- Antalya Havalanı
- 230 km
- Şehir Merkezi
- 3 km
- Plaj
- 3 km
- Otogar
- 3 km
- Toplu Taşıma
- 3 km
- Market
- 1 km
- Resturant
- 1 km
- Sağlık Merkezi
- 3 km
Kurallar Şartlar
Bu villaya ait uyulması gereken kurallar-

- Sigara
- Uygun Değil
-

- Evcil Hayvan
- Uygun Değil
-

- Gürültü & Parti
- Uygun Değil
-

- Çocuk (2-12)
- Uygun
-

- Ek Misafir
- Uygun Değil
-

- Bebek (0-2)
- Uygun
Su Kullanımı İnternet Havuz ve Bahçe Bakımı Elektrik Kullanımı Tüpgaz
Ekstra Yatak Ekstra Temizlik Mama Sandalyesi Ulaşım Hizmeti Yemek Hizmeti
Sadece Kiralık Villada Tatil'a özel sürpriz
kampanya ve fırsatlardan yararlanın
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgiler için çerez politikamızı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnimizi inceleyin.