- Kapasite
Sayısı4 Kişi - Oda
Sayısı2+1 - Banyo
Sayısı2 - Yüzme
HavuzuÖzel
- İlan No:KAV374
- Metrekare150
- KlimaVar
- İnternetVar
- Otopark1 Araçlık
- Çocuk HavuzuVar
2023 FİYATLARI GÜNCELLENMİŞTİR VİLLANIN SAĞ TARAFINDA SORGULA KISMINDAN 2023 İÇİN REZERVASYON YAPTIRABİLRİSİNİZ.
Bazı villalarda 15 Eylül'e kadar yüksek sezon fiyat uygulaması olabilir. Sol alt köşede bulunan takvim ikonuna tıklayarak gecelik fiyatlandırmaları detaylı olarak görebilirsiniz. Minimum kiralama süresi altındaki taleplerde, fiyatların içinde Kısa Süreli Konaklama farkı hesaplanarak alınmaktadır.

Önemli Not: Yukarıda gördüğünüz haftalık fiyatlar ulusal bayramlar, dini bayramlar ve ramazan ayı gibi dönemlerde artış veya azalış gösterebilir. Gecelik kiralama fiyatlarını detaylı olarak takvim üzerinde görmek için lütfen yandaki takvime yada buraya tıklayınız...
Kalkan İslamlar köyünde bulunan bu otantik tatil villası, 2 süit (bayolu) yatak odası ile 4 kişilik kapasiteye sahiptir. Villamız İslamlar köyü girişindeki Öz mahallesinde olup, şehir merkezine mesafesi yaklaşık 5 km, günlük ihtiyaçlarınız için markete yaklaşık 700-800 metre uzaklıktadır.
Turistik İslamlar köyünün meşhur doğasını fazlası ile hissedebileceğiniz villamız, taş ve ahşap mimarisi ile ön plana çıkmaktadır. Geniş kullanım alanları ve tavanları ile hiçbir zaman sıkılmayacak, geniş havuz terasında, kamelyasında, hamakta ve bahçesinde güneşin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz. Villamızın giriş katında geniş bir oturma odası, mutfak ve alaturka bir WC, üst katta ise yatak odaları bulunmaktadır. Her iki yatak odasında da WC-Banyo, klima, balkon ve deniz manzarası mevcuttur. Ana ebeveyn yatak odamızda ise büyük ebat bir jakuzi bulunmaktadır. Jakuzimizden İslamlar köyünün muhteşem doğasını ve deniz manzarasının keyfini de sürebilirsiniz.
Villamız çevresindeki çitlerle ve havuz önündeki perde ile etraftan korunaklı duruma getirilmiş olup muhafazakar ailelerimiz ve balayı çiftlerimiz için uygun duruma getirilmiştir.
NOT :5 GECE ALTINA 500 TL EKSTRA TEMİZLİK ÜCRETİ BULUNMAKTADIR.

Yüzme Havuzu : Uzunluk > 8 mt | Genişlik > 4 mt | Derinlik > 1.50 / 1.60 mt
Çocuk Havuzu : Uzunluk > 2.5 mt | Genişlik > 2 mt | Derinlik 0.70 cm

- Bahçeli
- Barbekü
- Beyaz Eşya
- Çocuk Havuzu
- Deniz Manzarası
- Doğa Manzarası
- Dubleks
- Duşakabin
- Ebeveyn Banyosu
- Full Eşyalı ve Mobilyalı
- Güneş Enerjili
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Hidrofor
- İnternet Bağlantısı
- Jakuzi
- Klima
- Otopark
- Özel Yüzme Havuzu
- Su Deposu
- TV - Uydu Alıcı
- Yedek Yastık ve Çarşaf
- 31Giriş-Çıkış Günleri
- 31Müsait Değil
- 31Ödeme Bekliyor (Kalan süre için üzerine gelin)
- Plaja Uzaklık5 km
- Merkeze Uzaklık5 km
- Markete Uzaklık800 mt
- Sağlık Merkezi Uzaklık5 km
- Durağa Uzaklık5 km
- Restauranta Uzaklık4 km
- Otogara Uzaklık5 km
- Giriş - Çıkış Saati:
15:00 - 10:00
- İptal Politikası:
İptal Şartları(İptal Şartları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın)
- Ekstra - Ücretler:
Hasar Depozitosu : 500 TLTemizlik : Fiyata DahilElektrik-Su : Fiyata Dahil
- Kemal Hafızoğlu 21.08.2018
Villa sahibi Sedat beye ve Eşine çok teşekkür ederiz. Villa beklediğimizden daha güzel ve temizdi , ışıklandırması olsun havası olsun gayet güzeldi. Aile için gayet güzel bir yer. Villadan ayrıldıktan sonra yolculuk bitiminde aradıkları için de teşekkür ederiz.
- Çağla 11.11.2017 15:4
Gerçekten resimdekinden kat kat daha güzel bir villla . Ev sahibi çok ilgili herşey mükemmeldi yine gelsem yine burayı tercih ederim 😊
- Ferdi gebedek 22.10.2017 14:4
Herşey için çok teşekkür ederim ilginiz alakanız harikaydı. Villa zaten mühteşem unutamayacağım bir tatildi herkese tavsiye ederim.