-
Kapasite
Sayısı 2 Kişi -
Oda
Sayısı 1+1 -
Banyo
Sayısı 1 -
Yüzme
Havuzu Özel
- İlan No: KAV518
- Metrekare 150
- Klima Var
- İnternet Var
- Otopark 1 Araçlık
- Çocuk Havuzu Yok
- Min. Kiralama 7 Gece
-
Nisan 2.950 TL
-
Mayıs 3.250 TL
-
Haziran 5.750 TL
-
Temmuz 5.950 TL
-
Ağustos 5.950 TL
-
Eylül 5.750 TL
-
Ekim 4.250 TL
-
Kasım 2.950 TL
2019 FİYATLARI GÜNCELLENMİŞTİR VİLLANIN SAĞ TARAFINDA SORGULA KISMINDAN 2019 İÇİN REZERVASYON YAPTIRABİLRİSİNİZ.
Bazı villalarda 15 Eylül'e kadar yüksek sezon fiyat uygulaması olabilir. Sol alt köşede bulunan takvim ikonuna tıklayarak gecelik fiyatlandırmaları detaylı olarak görebilirsiniz. Minimum kiralama süresi altındaki taleplerde, fiyatların içinde Kısa Süreli Konaklama farkı hesaplanarak alınmaktadır.

Önemli Not: Yukarıda gördüğünüz haftalık fiyatlar ulusal bayramlar, dini bayramlar ve ramazan ayı gibi dönemlerde artış veya azalış gösterebilir. Gecelik kiralama fiyatlarını detaylı olarak takvim üzerinde görmek için lütfen yandaki takvime yada buraya tıklayınız...
Kalkan Kördere mevkiinde bulunan bu şirin balayı villamız, tek yatak odası ile 2 kişilik kapasiteye sahiptir. Villada ortak kullanım Wc bulunması sebebiyle çocuklu aileler için oturma odasındaki açılır kanepeler ile 4 kişilik kapasiteye kadar kabul edilebilir.
Villamızda bulunan ebeveyn yatak odasında çift kişilik yatak ve özel ısıtma sistemli kapalı havuz bulunmaktadır. Kapalı havuz içinde bulunan Hidro Masaj Jakuzi sistemi ile günün yorgunluğunu atacak ve kendinizi dinlenmiş hissedeceksiniz. Yatak odamızda bulunan kapalı havuzumuz Eylül'ün ikinci haftasından sonra aktif hale gelecek ve bu havuz ısıtması fiyata dahil olacaktır. (Havuz suyu sıcaklığı 25-29 derece arası olacaktır)
Oldukça geniş bulunan oturma odasında açık plan bir amerikan mutfak, küçük atıştırmalarınız için bar ve bar tabureleri, 2 adet açılabilir geniş kanepe, ortak kullanım wc ve televizyon bulunmaktadır. Villamızda tek araçlık bir kapalı otopark ve wifi internet bağlantısı mevcuttur. Oldukça geniş havuz terasında yüzme havuzu, sığ havuz, şezlong ve şemsiyeler, yemek masası, oturma grubu ve dinlenmeniz için çift kişilik kamelya şezlongumuz bulunmaktadır.
Kalkan şehir merkezine yakınlığı ile ön plana çıkan villamız, merkeze araç ile 5 dakikalık uzaklıktadır. Günlük ihtiyaçlarınız için market camii vs... sadece 300 metre mesafededir. Bundan dolayı tatilde araç kullanmak istemeyen konuklarımız için ideal bir villadır. Ayrıca şehir merkezine yakın konumda olması, düşük sezonlarda hava sıcaklığı açısından da avantajlı olmaktadır. Villamız tamamen korunaklı olup, etraftan hiçbir şekilde görünmemektedir. Havuz önündeki perdeler dilerseniz kolay bir şekilde açılabilir özelliğe sahiptir. Perdeler açıldıktan sonra deniz manzarası mevcuttur. Balayı çiftlerimiz ve küçük ailelerimiz için ideal bir villa seçeneğidir.

Yüzme Havuzu : Uzunluk > 8 mt | Genişlik > 4 mt | Derinlik > 1.50 mt

- Barbekü
- Beyaz Eşya
- Deniz Manzarası
- Doğa Manzarası
- Duşakabin
- Ebeveyn Banyosu
- Full Eşyalı ve Mobilyalı
- Güneş Enerjili
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Hidrofor
- İnternet Bağlantısı
- Isıtmalı Havuz
- Jakuzi
- Klima
- Otopark
- Özel Yüzme Havuzu
- Su Deposu
- TV - Uydu Alıcı
- Tek Katlı
- 31Giriş-Çıkış Günleri
- 31Müsait Değil
- 31Ödeme Bekliyor (Kalan süre için üzerine gelin)
- Plaja Uzaklık 4 km
- Merkeze Uzaklık 4 km
- Markete Uzaklık 1 km
- Hastaneye Uzaklık 4.5 km
- Durağa Uzaklık 3 km
- Restauranta Uzaklık 3.5 km
- Otogara Uzaklık 3 km
-
Minumum Konaklama:
7 Gece
-
Giriş - Çıkış Saati:
15:00 - 10:00
-
İptal Politikası:
İptal Şartları(İptal Şartları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın)
-
Ekstra - Ücretler:
Hasar Depozitosu : 500 TL Temizlik : Fiyata Dahil Elektrik-Su : Fiyata Dahil
-
Tuba Kaya 28.11.2018
Ilk defa böyle Villa kiralayarak tatilimizi yaptık. Tedirgin olarak başladığımız tatilimiz malesef günümüz bittiği için üzülerek villadan ayrıldık. Villada herşey çok güzeldi. Aklınıza gelecek herşey evde düşünülmüş. Mükemmel bir tatildi. Herşey icin çoook teşekkür ediyoruz ve tabikide herkese tavsiye ediyoruz:) şimdiden iyi tatiller:)
-
abdulmenap aras 19.11.2018
ÇOK GÜZEL BİR 7 GÜN GECİRDİK. VİLLANIN KONUMU BENCE GAYET GÜZEL. GEZİLECEK YERLERE YAKIN O BAKIMDAN SIKINTI YAŞAMADIK. VİLLA HER SEYİYLE COK GÜZELDİ. KARŞILAYANLAR OLSUN VİLLA SAHİBİ OLSUN TEMİZLİK VE GÜVEN KONUSUNDA HİÇ PROBLEM YAŞAMADIK. TEK SORUN JAKUZİ DE BİR PROBLEM VARDI KULLAMADIK. BUNUN DIŞINDA HER ŞEY COK GÜZELDİ.
-
Arkın Yüce 19.11.2018
Eşimle ilk defa tercih ettiğimiz villa tatilinden çok memnun kaldık. Villanın merkeze yakın olması ayrıbir avantajdı bizim için.Resimlerde göründüğü gibi bire bir olması bize ayrı bir güven verdi Villanın korunaklı olması güzeldi.Villada bir evde arayabileceğiniz her türlü beyaz eşya ve imkan düşünülmüş villa sahipleri güler yüzlü içtenlerdi ilgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle.
-
Büsra atılgan 10.11.2018
Villaya bayıldık.sahipleri güler yüzlü ve cok ictenler.. havuz temizligi olsun ev temizligi olsun cok cok guzel. ilk defa geldigimiz kalkani cok begendik. Hersey icin tekrar tekrar tesekkurler. Bir sonraki tatilimizde gorusmek uzere
-
Elif ŞENGÜL 09.11.2018
Balayı tatilimizi geçirdiğimiz villamız gerçekten çok memnun kaldık villa resimlerde görüldüğü gibi son derece muhafazakar ve korunaklı villa sahipleri de ilgili insanlar biz tatilimiz boyunca çok güzel zaman geçirdik herkeze gönülden tavsiye ediyorum şimdiden iyi tatiller
-
Zineddine MESLEM 29.08.2018
Bonjour, Nous avons passé de très bonne vacance dans cette villa. J’étais en vacance avec ma femme et ma fille. Aucun problème. Il y a tout ce qu’il faut dans la villa pour faire la cuisine, le ménage, le lavage des vêtements... C’est calme. La piscine est bien entretenu. Internet fonctionne bien. Pas de vis-à-vis, la villa est bien protégé. La propriétaire et l’agence nous ont bien accueillis. La propriétaire est gentille et serviable. Je recommande cette villa. Merci. =)